N 161202 Proyecto Miriam arsutvärdering 2016 - CJ

Sök praktik i Bolivia, Nicaragua, Peru eller Sverige

Nu är det dags att söka praktikplatser i Bolivia, Nicaragua, Peru och Sverige till hösten 2017. Sista ansökningsdagen är den 20 mars men rekryteringen sker fortlöpande.

Besök länkarna till respektive land för information om praktiken och hur du söker. Är du intresserad av mer än en praktikplats ange det i din ansökan, du behöver inte skicka in flera ansökningar :


Vad gör en praktikant i fält?

På Svalorna Latinamerikas blogg kan du läsa inlägg från våra nuvarande praktikanter som är ute i fält. De skriver om sina erfarenheter från vår verksamhet i Bolivia, Nicaragua, Peru och Sverige. Du hittar bloggen här!


Tidigare praktikanter

Är du nyfiken på vad våra tidigare praktikanter har att säga om praktiken? På den här sidan har vi samlat berättelser från våra tidigare praktikanter.

Se intervjun med Philip Krook och Victoria Särnhult som gjorde praktik i Nicaragua med Svalorna Latinamerika hösten 2015 och nu ska resa till Mexiko som fredsobservatörer. I klippet berättar de om vad de tyckte om att praktisera hos Svalorna Latinamerika och vad de lärde sig.


Har du frågor?

Vid frågor om praktiken i Latinamerika, kontakta Birgitta Vega Leyton på birgitta.vega@svalorna.se