N 161202 Proyecto Miriam arsutvärdering 2016 - CJ

Sök praktik i Bolivia, Nicaragua, Peru eller Sverige

Ansökningstiden för höstens praktikplatser har gått ut. Ansökan för praktikplatserna för våren 2018 kommer att öppna under hösten, men ta en titt på de gamla annonserna redan nu.

Besök länkarna till respektive land för information om praktiken och hur du söker. Är du intresserad av mer än en praktikplats ange det i din ansökan, du behöver inte skicka in flera ansökningar :


Vad gör en praktikant i fält?

På Svalorna Latinamerikas blogg kan du läsa inlägg från våra nuvarande praktikanter som är ute i fält. De skriver om sina erfarenheter från vår verksamhet i Bolivia, Nicaragua, Peru och Sverige. Du hittar bloggen här!


Tidigare praktikanter

Är du nyfiken på vad våra tidigare praktikanter har att säga om praktiken? På den här sidan har vi samlat berättelser från våra tidigare praktikanter.

Se intervjun med Philip Krook och Victoria Särnhult som gjorde praktik i Nicaragua med Svalorna Latinamerika hösten 2015 och nu ska resa till Mexiko som fredsobservatörer. I klippet berättar de om vad de tyckte om att praktisera hos Svalorna Latinamerika och vad de lärde sig.