Engagera dig

N 160722 Fredagsmarknad i Esteli - JE

Välkommen till Svalorna Latinamerika. Att engagera sig hos oss är mycket lärorikt och givande och framförallt väldigt roligt!

Svalorna Latinamerika är verksamma i Bolivia, Nicaragua och Peru men är som organisation etablerad i Sverige. Frivilligverksamheten i Sverige går ut på att sprida information om vår kärnverksamhet i Bolivia, Nicaragua och Peru, att värva nya medlemmar samt samla in medel till organisationens fortsatta verksamhet. Svalorna Latinamerikas verksamhet är beroende av att samla in 5% av budget för verksamheten på egen hand, 95% av vår budget bekostas förenklat genom Forum Syd.

Vårt kontor ligger i Stockholm men vi har lokalgrupper i Stockholm, Göteborg och Malmö. Dessa kontaktar du enklast via mejl eller genom att ringa till vårt kansli på 08-642 16 96 och efterfråga kontaktuppgifter. Läs mer om våra lokalgrupper här

Inledningsvis rekommenderar vi dig att läsa vår senaste verksamhetsberättelse och titta igenom dokumenten nedan. Där kan du få en överblick över verksamheten och hur du kan engagera dig.

Verksamhetsberättelse
Handlingsplan frivilligarbete
Policy avseende medlemmar, frivilliga och lokalgrupper
Exempel på aktiviteter till förmån för Svalorna Latinamerika

Det är viktigt att komma ihåg att tidigare utförda aktiviteter inte på något sätt behöver vara vägledande för kommande aktiviteter. Det är din fantasi och dina möjligheter som skall sätta ramarna för ditt engagemang! Tveka inte att kontakta oss med frågor och funderingar. Tillsammans skapar vi framtidens Svalorna Latinamerika, en organisation som dagligen hjälper till att förändra tusentals människors verklighet i Bolivia, Nicaragua och Peru.

Du kan också starta en insamling till förmån för kvinnor, barn och ungdomar i Latinamerika! På Betternow kan du enkelt starta en egen insamling där pengarna går till Svalorna Latinamerikas verksamhet! Alla våra insamlade medel kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll genom vårt 90-konto