Aktuella samarbeten

Icebug

Icebug är ett svenskt skoföretag som har skor för löpning och aktiviteter på hala underlag. De anordnar också Icebug Xperience.

logo


Green Hotel

Stort tack till alla som deltog i vår insamlingshelg i Tällberg 15-17 januari till förmån för Svalorna Latinamerika! Tillsammans samlade vi in 81 104 kr kronor vilket ger hela 811 040 kr till arbetet för barn och kvinnors rättigheter i Bolivia, Nicaragua och Peru. Utan er hade detta inte varit möjligt!

Vi vill rikta ett särskilt tack till Green Hotel som möjliggjorde denna helg samt till våra sponsorer och alla instruktörer, musiker och konstnärer för att ni ställde upp!

tackbild-tällberg


Villa Maritime

21-23 november 2015 ordnades en insamlingshelg på Marstrand. Tillsammans samlade vi in 120 950 kronor vilket ger hela 1 209 500 kronor till Svalorna Latinamerikas verksamhet – ett strålande resultat!

Vi vill rikta ett särskilt tack till Villa Maritime på Marstrand och familjen Tingbäck Foconi som möjliggjorde helgen samt stort tack till alla som deltog och bidrog till denna fantastiska helg!

insamlinhelgs-Marstrand-tack


Billströmska Folkhögskolan

Billströmska-folkhögskolan_findstudy.se_Billströmska Folkhögskolan anordnar kursen De ungas rätt – En kurs om globala frågor med fältstudier i Bolivia
För mer information kontakta Billströmska folkhögskolan tel. 0304-67 65 70 och fråga efter Gunilla Forsman eller Petra Strååt alternativt skicka ett mail till info@billstromska.fhsk.se

Läs kursdeltagarnas blogg här


Örjan Hansson Läromedel

Örjan Hansson Läromedel AB genom spanskaboken Gracias! I Boken kan du läsa om Leidi och vår verksamhet i Peru.

orjan_logo


Världens Resor

Världens Resor som anordnar resor till bland annat Peru och Bolivia och där du som resenär till dessa länder har möjlighet att besöka våra verksamheter.

varldensresor


Chaleca

Chaleca som tillverkar exklusiva stickade plagg av alpacka-ull i Bolivia.


Tolvskillingshjälpen

Tolvskillingshjälpen som stöder en rad långsiktiga projekt som ger barn och ungdomar möjlighet till utveckling och utbildning.


Volvoanställdas u-hjälpsförening

Volvoanställdas u-hjälpsförening som genom anställdas bidrag stöttar projekt med fokus på hjälp till självhjälp i olika delar av världen.